Wednesday, 12 October 2011

tiga hari ! majlis sukan politeknik MSP di seremban :)

hari khamis jam 5.30p.m kami bertolak dari politeknik ke seremban , dalam pukul 8.00pm kami sampai seremban. seterusnya kami ke kedai makan berdekatan dengan stadium, bg memudahkan lecturer kami pergi meeting pasal jadual perlawanan pada pukul 9.00pm. setelah selesai smua dalam pukul 10.00pm kami bertolak ke hostel D ARK senawang.

pagi tu awal2 pagi kami bangun utk ke stadium training hoki. then nie gbr pertama , exclusive hanya di blog :D

hari jumaat : 8.00AM


gbr kedua bersiap untuk turun training :D

haa tudeaaa !


okayy , dua tu jelaah gbr masa hari pertama di stadium hoki seremban, then turun training. pehh , hitam muka lahh kan training pagi2 smpi pukul 11. tapi takpelahh , bukan selalu pun nk kena panas. sekali sekala :)
then, abis training. kiteorang balik semula ke hostel , makan laah dkt kedai makan dkt bawah hostel tuu. hostel dia cem ruma kedai aw. sbb tu ada restoran dkt bawah hostel tuu. makan2 dkt situu. balik hostel then tido. masa tido dorang main amik amik gbr pulakk.

nak tgk ? err taya kott.
                                                                             HODOH !

jam 3.30Pm kiteorang bertolak dari hostel ke stadium , first game niee ! hee :)

haa . gbr nie first game before na lawan dengan politeknik muadzam shah !



gbr pasukan hoki politeknik sultan azlan shah !
mana 1 saya ?! :D

angel :)
gambar yang atas nie before lawan politeknik muadzam shah.
kami menang 2 gol berbalas 0 :)



hari sabtu pulak. 8.00AM

kami bangun pagi2 pukul 6.00AM. siap siap sume. dalam pukul 6.30AM keluar dari hostel untuk ke stadium !

OMG ! SANDLE LINE7 aku ! hilangg ! bukan slipper aku je yang hilang. tapi semua sliper player hoki PSAS hilang ! WTF kan pencurik tuu. sliper pun nak curik. oleh sebab tade sliper. kiteorg berkaki ayam ke stadium. 
sape laah sabotaj kitorg. dah macam orang asli dah jalan ramai2 tak pakai sliper  -.-''


okayy , game nie kiteorg menang 3 berbalas 1 ! dengan politeknik port dickson !
tgk tuu ! sempat lagi peace , haha. mmg game nie cem tade ape2 je. tak nervous langsung :D
abis game nie kiteorg pergi kedai runcit abah. beli sliper jamban. sliper aku warna pink ! haha
guna duit elaun. tapi sayang gila kott dkt sandle tuu. sbb simple tp kemas .

haa , warna pink tu sliper baru akuu ! beli dkt kedai runcit abah. di senawang, seremban. jgn curik lagi.
nt aku buat cem gbr dkt bawah nieee.


takkan laah nak kena buat macam niee kann, sabar jelahh . pencuri sandle kau akan terima balasannya nt :(

huhh ! takpelaah kann ujian bak kata cik rohaida lecturer saya :')
hari ahad : 8.00 pagi :)

semi final dengan politeknik tuanku sultanah bahiyah, kedah ! kami menang 1-0. fuhh . susah betul nak menang dgn team niee. kuat semacam doee.
masa bertolak tu ada budak2 pengakap. sekolah rendah . salam kiteorg macam laah kiteorg nie artis. HAHA haaa , nie gbr budak2 tuu. tak cukup dkt luar bas. dkt dalam bus pun still bagi sokongan dkt kiteorg. thanks adik2 xD

yang adik hujung sbelah kiri sekali tu siap tadah tangan doakan kami. gigi dia tade sangat. comell :D


tu laah budak budaknyaa . comel bukan xD

final game pukul 5.30petang 

stretching

final game kalah 1-0 dengan politeknik kota bahru, kelantan.
so, team politeknik sultan azlan shah kami dapat no.2 :)

lepas abis game,balik hostel then siap2 sebab cik rohaida cakap, dapat masuk final. cik belanja 
NASI ARAB !

NASI ARAB DAMSYIK

seriously sumpah sedap !!
berkali kali tambah bagai na pecah perut pun still rasa nk tambah lagi. haha xD


haa , yang tolong cuba na suap kan saya tu cik betty :)


baju biru niee cik rohaida

memang berpuas hati sangat laah makan dekat NASI ARAB DAMSYIK nie. walaupun mahal, tapi nasi dia , ayam dia, kuah dia air dia. perfect ! memang sedap. nasi dia panjaaannng :D
biasa laah beras TAJ MAHAL, kalau ada rezeki memang nak datang lagii makan dkt sni. jum laah sape2 xD


begitu laah cerita aku selama 3hari di seremban. suka dan duka. hilang kasut. kalah menang sume jadi kenangankuu. tak bole bla ayatt. tapi memang best laah kaan dkt sana. and oleh sebab menang team kiteorg layak ke divisyen1 and bulan 12 akan ke JOHOR BAHRU , tunggu yea orang johor . masak sedap2 :D

and lastly ! thanks stalker xD

No comments:

Post a Comment