Monday, 5 December 2011

CUTI SEMESTER DI BANGI !

lama gila tak update blog, saya student kann . busy dengan class petang training hoki. nak update blog tapi cem busy sikit lah. takde masa yg sesuai bagi aku blog nie tempat aku bercerita selain kawan2. so share dgn korang smua yg terbaca blog kita nie. okay sekarang baru laah rasa free sikit. boleh laah bercerita.


LAST PAPER FINAL EXAM 24/10/11 microeconomic , abis paper pukul 4ptg terus pegi rumah hasliza girlfriend kita laah. haha. packing barang2 dia, masa packing barang2 dia boleh pulak kitaorg gaduh sebab barang dia banyak cem ta muat lah naik kereta kancil aku tu. aku kata muat , dia kata TAK -.-''
dia suruh aku balik bangi dulu then nak suruh kak aisyah ' kakak ipar ' ambil dia ngn barang2 dia esk tu. MEMANG TAK lah kan nak tinggal dia sorang2 dkt rumah. rumah 2tingkat pulak kann. selalu aku ada teman kan dia , tapi haritu dia suruh aku balik bangi dlu. err tak tak . awak tu perempuan. so kiteorg cem gaduh laah kann. err dengan lappy aku lagu hindustan bergema satu ruma. memang cem err tale cita lebih2 nie okay .

25/11/2011 sampai bangi dalam pukul 4 pagi , jumpa kawan sume nk bercerita , lama kan tak datang bangi. then cerita tak sedih ada cerita sedih ada. so terima jelah , lepas dgr cerita sedih charge lappy terbakar ! walawehh , wa baru je na update blog malam tu. dah la dgr cerita sedih lepas tu charge lappy meletup. dugaan betul laah , sminggu tak buka lappy sumpah rindu haih -.-

okay 2,3 hari lepak lepak kan bosan duduk rumah. pegi laah minta keje dkt esso bangi . interview 3hari lepas tu. DAPAT dohhh . tapi aku tak pegi punn. malas gila kott -.-'
masa study tertunggu tunggu hari cuti semester, bila dah cuti bosan pulak. selama dkt bangi byk kenangan suka duka dengan budak2 rumah dekat bangi nie. btw aku happy dengan korang, even susah macam mana pun kita tetap ta separate. tak penting kan diri TAK KUTUK BELAKANG. terkutuk tu halal jelah kann.

six people housemate at bangi :)


abang sulung jatuh kepada harry ritter blood ! :D



abang kedua: Muhammad fawwaz :)


arab abg ketigak :)


muhd farhan kawan dari form3 sekolah menengah sampai sekarang
kawan terbaik


faizal fauzi abang muscle 


nadzmi khairuddin atau jemek +-+



im enal amer adik bongsu degil na mampuiihh HAHA



so , dorang nie lah yang selalu aku lepak dekat bangi.
sepanjang cuti sem nie melepak jelah dengan budak budak nie.

banyak lagi cerita , tapi malas na cerita lebih lebih , nanti ada yang terasa hati or sakit hati dengan kita. saya tak suka gaduh gaduh nie. lagi lagi pasal benda kecil cemnie. manusia pasal terasa pun boleh gaduh kalau korang nak tahu. so sampai sini jelah eh. thanks stalk :D