Sunday, 28 August 2011

TIBA-TIBA HARI RAYA SEMUA INSAN BERGEMBIRA lalala~ :D

assalamualaikum kawan blog. cehh . padahal sorang je kawan blog -.-
lama sudah tak update blog, dah bersawang bak kata 'lecturer'' blog kita. huhh, nie tga online nie alang alang na update laah status pasal raya. raya kali nie takde shoping shoping duit semua dah abis dekat kreta. kreta rosak haritu 13/8/2011 kena laah RM400 . rabak duit aku -.-''
so, balik kepada cerita RAYA tahun nie aku tak beli ape2 punn. pokai dah. nak mengharapkan duit raya memang tak lah kan sebab dah besar. so tggu PTPTipu lepas raya nie. dah tak larat jadi orang miskin :'(


okayy , stop mood mood duit rabak ,miskin sume sedih sedih tuu . RAMADHAN kali alhamdulillah PUASA PENUH, masih tak tinggal . alhamdulillah segala ujian dan dugaan di bulan ramadhan atau bulan ogos ini dapat aku tangkis dengan penuh kesabaran. ujiannya seperti kereta rosak, lecturer gila -.-'
bangla buat hal dkt chowkit lagi sikit nak kasi habis. tp bulan ramadhan ! sabarr ! tiada maaf buat bangla bangla diluar sana I HATE YOU BUSUK !bangla nie mmg kurang hajar sikit -.-''
dugaan yang lain seperti kawan2 makan dibulan puasa dan mempelawa lagi siap tapi kesabaran yang kuat tidak mungkin tumpas dgn secebis nafsu sarakah :D
amin amin ~

Mood sedih kembali kerana ingin memohon maaf kepada semua kawan kawan yang rapat dengan saya dan ex-girlfriend and  siapa siapa laah yang pernah terasa dengan saya yang pernah disakiti hati oleh saya ampun maaf dipohon . saya manusia biasa yang biasa melakukan dosa , saya juga tak perfect. kadang2 cem termarah terkasar bhasa dekat korang. then korang terasa pulak kann. ampun kan saya please ?   :'(
korang memang terbaik, korang kawan paling baik.

KEPADA kawan kawan facebook semua, saya mengucapkan SELAMAT HARI RAYA saya ucap kan kepada anda anda di luar sana tuu. moga lebaran kali ini dilimpahi rahmat oleh yang maha esa. maaf kan saya andai terkasar bahasa tegur tak kena tempat. terkutuk belakang ke. terupdate status membuat anda smua terasa dan memari saya, maaf kan laah. kita semua kosong kosong 0-0 okay ? tiada dosa antara kau dan aku. hanya dgn allah s.w.t :)


okayy , esok saya dah pulang ke desa di kampung bota kanan, tahu ? then tgahari tu pulak pergi parit buntar raya rumah tok sbelah abah. rindunya raya masa kecil2 dlu kan. pergi raya ruma org. kumpul duit raya lps tu beli kereta control >.<
sekarang dah besar tak boleh dahh. hee. btw hati hati balik kampung tu. drive carefully okayy ?


maaf kan saya eh kawan kawan. saya sayang korang smua sayang sangat tahuu. itu sahaja laah dari saya pada akhir ramadhan ini. harap ampun kan dosa saya yee.
dan saya baru belajar blog. memang huduh sikit laah blog. nt sy belajarr buat blog bg lawa lawa korang jgn jeles pulak. hee :D


3 comments:

  1. akhirnya ade idea nak update ape :D
    okay enal ,
    " selamat hari raya "
    take care sepanjang cuti nie yew .
    sorry for everything .
    tak pyah nak sedih2 dah :)
    keep ur smile okay .

    ReplyDelete
  2. tahu takpee. jenuh memikir kan cemana na buat ayat. last hati kata ikut cakap hati then smua nie dari hati laah tahuu :)
    sorry sbb terlalu byk buat salah dekat kyra.
    enal tak perfect maaf sangat tauu.
    selamat hari raya , maaf ZAHIR DAN BATIN :'(

    ReplyDelete
  3. lupa kan yang lepas ,
    malas dah nak fikir . .
    and ingat NOBODY PERFECT , kalau orang uh perfect dye takkan pernah buat silap . manusia semua same , tak lari dari buat silap :)

    ReplyDelete